sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kuningatarvispipuuro

Tämä ohje tuli jossain lehdessä vastaan ja päätin kokeilla. Muokkasin sitä taas vähän omaan makuun.Vispipuuroa on tullut tehtyä kaikenlaisista marjoista ja suosittelen kokeilemaan raparperisosetta, Nam! Jostain syystä minä olen perheessä ainut joka syö näitä. Aina teen kaikille, mutta syön lopulta yksin. Miehet.


8 dl vettä
1 pss (400g) marjasekoitusta
1 dl sokeria
1,5 dl mannasuurimoita
ripaus suolaa

Mittaa kattilaan vesi, marjat ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi mannasuurimot kiehuvaan veteen. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!