Valmistusaineet
500 g | marinoimattomia broilerin fileesuikaleita |
1/2 tl | suolaa |
n. 2 tl | tuoretta rosmariinia |
2 prk (à 2,5 dl) | Valio maustettua ruokakermaa Mustapekka® |
2 pussia (à 500 g) | peruna-sipulisekoitusta (pakaste) |
1 pussi (150 g) | Valio Koskenlaskija® murua |
Pinnalle
kevätsipulia | |
n. 2 tl | tuoretta rosmariinia |
Valmistusohje
Kaada kulhoon broilerisuikaleet, suola ja hienonnettu rosmariini.
Sekoittele. Lisää ruokakerma. Anna maustua n. 1/2 t tai yön yli.
Kaada yksi pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan (n. 25 x 30 cm).
Kaada päälle broileri-kermaseos ja Koskenlaskija muru. Sekoita.
Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta vuokaan. Nostele seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
Paista uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa 45 min tai kunnes kypsä. Tarkista kypsyys vuoan keskeltä.
Ripota kypsän ruoan pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja rosmariinia.
Tarjoa esim. Porkkana-kaali-appelsiinisalaatin kera.
CURRY-BROILERIKIUSAUS
Korvaa rosmariini currylla. Lisää sitä 1 tl kerman joukkoon.
Korvaa tällöin toinen Valio maustettu ruokakerma Mustapekka®
purkillisella Valio ruokakermaa (2 dl, maustamaton).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentti ilahduttaa aina!