torstai 7. maaliskuuta 2013

Minestronekeitto

Tällä keitolla riittää eri versioita. Tietääköhän kukaan mitä siihen aitoon ja alkuperäiseen tulee? Minä miellän minestroneen ainakin tomaatin, pastan ja kinkun. Tämä on hyvä ja mehevä keitto joka sopii hyvin talvella lämmittämään. Raastetut kasvikset antaa ihanan maun keittoon. Kokeile joskus niin.



1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
60g pekonia
300g kinkkua
1 raastettu porkkana
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
3/4 dl pastaa
2 rkl tomaattipyreetä

Kaada vesi kattilaan ja lisää kasvisliemikuutio. Kuutioi kinkku ja kesäkurpitsa ja hienonna sipuli. Raasta porkkana karkealla terällä. Hienonna pekoni ja heitä sekaan. Lisää kaikki aineet kattilaan ja anna kiehua10-15 minuuttia ja kunnes pasta on kypsää. Nopea arki keitto kun vielä jaksaa esivalmistella aineet edellisenä päivänä. On myös helposti muunneltavissa. Muuttuu italianpadaksi seuraavana päivänä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!