maanantai 18. maaliskuuta 2013

Broiler-ohra-paprika pata

Meillä tykkäsi tästä kaikki..ja se on paljon se :)! Villikolle ei maistu liian kuiva ruoka ja tämä upposi todella hyvin kun laitoin liikaa vettä pataan. Onni onnettomuudessa..Vähennä siis veden määrää tai laita lisää ohraa. Tai nauti niinkuin me :)



Broilerin marinoituja koipipaloja (3kpl)(huuhtelin marinadeja pois)
2 dl esikypsytettyä ohraa
7 dl kasvislientä
(1 kpl kasvisliemikuutio)
1 iso paprika tai 2 pientä
kuivattua basilikaa
kuivattua oreganoa
vajaa tl kurkumaa
suolaa

Laita voideltuun pataan ohra ja kaada päälle kasvisliemi. Lisää paloitellut paprikat ja mausteet. Laita koipipalat päällimmäiseksi. Kypsennä uunissa n.200 asteessa 1h.-1,5h.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!